Neo4 Web

Neo4 Web tar Neo4 Desktop till Webben och ger Bostadsväljaren en extra dimension och många fler möjligheter.

Med Neo4 Web kan du erbjuda dina kunder och ditt projekt en fullt interaktiv upplevelse, på webben och i mobilen, utan appar eller nedladdning av 3D-modeller. Kan kunden surfa på webben så kan de uppleva Neo4 Web! Neo4 Web är en tjänst som körs helt i molnet på våra kraftfulla servrar, och som enkelt kan integreras med er hemsida.

 

Upplevelsen har full detaljrikedom, är fullt interaktiv vilket gör att man kan röra sig helt fritt i den virtuella modellen eller ta hjälp av inbyggda navigeringsverktyg för att uppleva en viss lägenhet t.ex.

 

Kunden kan se och uppleva utsikter från fönster och balkonger,, röra sig fritt från vardagsrummet till köket och därefter ut på balkongen. Se sol och ljusförhållanden i varje rum i samt området i detalj och i sin helhet för en överblick.

Allt detta i en Virtuell Verklighet - i Neo4 Web!

Se här för några kundprojekt som valt att sälja och marknadsföra med Neo4 Web:
PEAB Celsius i Göteborg. 23 våningar i Eriksberg med utblickar över hela stan och hamninloppet. De dramatiska vyerna kan upplevas direkt i Neo4 Web ifrån varje bostad.

HSB Spanjoletten i Göteborg, Majorna. 141 bostäder och stora variationer i planlösningar med bevarande av karaktären i Fix fabriken. enkelt att jämföra bostäder, se solnedgången över Älvsborgsbron från olika balkonger och fönster i projektet.

PEAB Disponenten, Kvarnholmen i Stockholm. Högt läge med skärgårdsutsikt. Sollägen, de olika kvarteren samt hur området kommer utvecklas i framtiden visualiseras i denna gemensamma Neo4 Web över Kvarnholmen